Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          У Менській громаді попрощалися з загиблим воїном Володимиром Попелюхом

          Володимир Анатолійович ПОПЕЛЮХ народився в селі Киселівка Менського району 10 грудня 1987 року. Навчався в місцевій сільській школі.
          2009 року закінчив Харківський індустріально-педагогічний технікум, де освоїв спеціальність «Будівництво та експлуатація будівель та споруд», отримав кваліфікацію «Технік-будівельник, технолог-майстер будівельних робіт». Паралельно пройшов професійне навчання і здобув професію тракториста.
          Одразу після закінчення технікуму працевлаштувався до ТОВ «Агроресурс 2006», де працював охоронником. Неодружений.
          Мав золоті руки, тож у вільний від роботи час реконструював та виготовляв меблі. Був доброзичливий, добрий, спокійний, завжди усміхнений – про таких кажуть світла людина, розповідає староста Киселівського старостинського округу Менської міської територіальної громади Наталія ОЧКОВСЬКА.
          Перебував на обліку в першому відділі Корюківського РТЦК та СП. 2 лютого був призваний по мобілізації до Збройних сил України згідно з Указом Президента від 24 лютого 2022 року №65/2022.
          Солдат Володимир ПОПЕЛЮХ служив номером обслуги 1 гранатометного відділення 2 протитанкового взводу 2 механізованого батальйону частини А4784, або 32-ї окремої механізованої бригади (32 ОМБр).
          19 січня 2024 року героїчно загинув у бою, виконуючи бойове завдання під час захисту Батьківщини в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області, де внаслідок ворожого обстрілу отримав поранення несумісне з життям.

          25 січня прощалися з полеглим у бою Володимиром усім миром. Рідні, близькі, односельчани, представники громадськості, органів місцевого самоврядування схилилися у молитві та скорботі, аби провести в останню земну дорогу Українського Героя Володимира ПОПЕЛЮХА.

          Важко знайти слова втіхи рідним Захисника – батькам та сестрі. Але світла й вічна пам'ять про Володимира сильніша за смерть, тож у серцях усіх, хто його знав, і в прийдешніх поколіннях нехай жертовний подвиг воїна залишиться назавжди як подвиг того, хто віддав своє життя за рідних і друзів своїх, за свою рідну землю.
          Вічна пам'ять, вічний спокій і Царство Небесне душі Воїна-Героя Володимира ПОПЕЛЮХА.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»