Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           

          Перелік пунктів незламності

          Назад

          Перелік Пунктів Незламності Чернігівської області

          Пункти Незламності — відповідь українців на російський терор та атаки на критичну інфраструктуру. Незалежно від відключень електроенергії тут можна зарядити особисті електронні пристрої, зігрітися, отримати доступ до інтернету та випити гарячого чаю.

          Навіть у разі тривалих аварійних відключень ці послуги у Пунктах Незламності будуть доступні завдяки генераторам та супутниковому або оптоволоконному зв’язку.

          Крім державних органів та органів місцевого самоврядування, пункти відкривають і представники відповідального бізнесу. Там є можливість зігрітися та підзарядити гаджети. Інші ж послуги у таких закладах можуть бути платними — на розсуд власників.

          З 1 жовтня у Чернігівській області, як і в інших регіонах України, відновили роботу Пункти Незламності. Тут за відсутності електропостачання можна буде зігрітися, зарядити електронні пристрої, отримати доступ до інтернету.

          Нині на Чернігівщині функціонують 250 таких пунктів, з яких 207 створені органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, 43 – Головним управлінням ДСНС в області (з них 13 – мобільні).

          Загалом в області налічується 330 Пунктів Незламності, які почали облаштовувати ще восени минулого року. Усі вони мають невдовзі запрацювати. Ті, що розгорнуті в закладах освіти, де відновлено навчальний процес в очній та змішаній формах, органи місцевого самоврядування мають перенести в інші заклади комунальної власності. Відповідне рішення затвердив обласний Координаційний штаб з питань розгортання та організації функціонування пунктів незламності.

          Актуальний перелік пунктів у Чернігівській області можна завантажити за посиланням: https://bit.ly/Nezlamnist_cn_2023.Увага! В переліку з міркувань безпеки не вказані Пункти Незламності у 20-кілометровій прикордонній зоні. Інформацію про них жителі цих громад можуть уточнити в органах місцевого самоврядування.

           

           

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»