Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           

          Звернення до громадян

          Назад

          Шановні жителі Чернігівщини!

          Даний розділ веб-сайту створений на виконання вимог Закону України „Про звернення громадян”, Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” та допоможе Вам знайти необхідну інформацію про вимоги законодавства щодо правильного оформлення звернень та організації роботи із зверненнями громадян в Департаменті, порядку проведення особистих прийомів громадян посадовими особами адміністрації, аналітичну інформацію про підсумки роботи зі зверненнями громадян за звітній період.

          З метою оперативного розгляду Ваших звернень, зокрема питань, вирішення яких належить до компетенції місцевих органів влади, на веб-сайті розміщені графіки особистого прийому громадян керівництвом Департаменту. У разі, якщо Ви бажаєте отримати офіційну відповідь, інформацію або порушуєте питання особистого характеру, що потребує розгляду, Ваше звернення повинно бути оформлене у порядку, визначеному статтею 5 Закону України “Про звернення громадян”. Враховуючи наведене, радимо викласти звернення у письмовій формі та надіслати його поштою за адресою м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 70, або надіслати з використанням Інтернету, засобів електронного зв’язку (електронне звернення) на електронну пошту: [email protected], також звернутися усно відповідно до графіку прийому громадян з особистих питань до rthsdybwndf Ltgfhnfvtyne. Телефон для довідок – 67-62-34.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»