Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Чернігівською  облдержадміністрацією організовано зустріч та перевезення громадян України, які повернулися з інших країн 

          На виконання доручення Президента України щодо сприяння у поверненні громадян України на Батьківщину Чернігівською  обласною державною адміністрацією організовано зустріч та перевезення громадян України, які повернулися з інших країн через пункти пропуску, що розташовані в межах області.

          Відповідно до інформації від посольств республіки Литва та республіки Білорусь  19 та 24 березня  Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської обласної державної адміністрації було організовано зустріч та  перевезення громадян України, які повертаються додому з територій інших країн через пункт пропуску «Нові Яриловичі».

          Так, 19 березня через республіку Литва з різних країн прибуло 72 особи. Було організовано їх зустріч, харчування, забезпечення питною водою та доставлення за місцем проживання по  5 маршрутам.

          Також, 24 березня через республіку Білорусь з різних країн прибули 3-мя автобусами  94 особи. Було організовано  їх зустріч та доставлення  до міст Чернігова та Києва.

          Кожному надані рекомендації для мешканців, які приїхали з-за кордону, водії автобусів були забезпечені засобами індивідуального захисту, організовано чергування бригади екстреної медичної допомоги та супровід до місця призначення Патрульною поліцією ГУ НП в Чернігівській області.

          Під час зустрічі прикордонниками був проведений скринінг (вимірювання) температури безконтактними термометрами. Жодної особи з підвищеною температурою не виявлено.

          Виконання заходів перебуває на контролі голови обласної державної адміністрації.

           

           

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»