Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Андрій Прокопенко привітав військовослужбовців 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту зі складанням присяги

          16 листопада 270 військовослужбовців склали Військову присягу на вірність народу України у 8-му навчальному центрі Державної спеціальної служби транспорту в Чернігові. Тут воїни навчатимуться кілька місяців, а далі проходитимуть строкову службу у військових частинах по всій Україні.

          З урочистою подією військовослужбовців привітав голова Чернігівської облдержадміністрації Андрій Прокопенко. Він підкреслив важливість складання присяги — адже це клятва на вірність народу, закону, честі й обов’язку.

          «Воїни! Сьогодні ви склали присягу на вірність українському народу. Вона складається один раз на все життя. Вірю, що ви з гордістю згадуватиме час, коли проходили підготовку до військової служби саме на Чернігівщині. Бажаю, щоб дружба, яка розпочалася під час служби в цій частині, тривала все життя. Бажаю вам здоров’я, сил, натхнення. Будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги. Слава Україні! — звернувся до солдатів Андрій Прокопенко.

          Начальник головного штабу – 1-й заступник голови адміністрації Державної спеціальної служби транспорту – генерал-майор Сергій Затолокін та начальник центру – полковник Андрій Лагутін ознайомили голову ОДА з умовами проходження служби у військовій частині. Зокрема, показали гуртожиток для солдат контрактної служби, тренувальну базу з підготовки водолазів, штаб та господарські приміщення, а також навчальні класи військового оркестру.

          За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»