Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ВІТАЄМО З ДНЕМ РЯТІВНИКА!

           

          17 вересня – це свято сильних і відважних людей – професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту від розбурханих стихій вогню, води, шквального вітру та інших природних чи техногенних бід.

          Підписанням Президентом України Указу «Про день працівників цивільного захисту», у якому зазначено, що враховуючи значний внесок пожежників та аварійно – рятувальних формувань і служб у справі захисту населення та територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, об’єднати в одне свято, день працівників пожежної охорони та день рятівника. Віднині усі українські рятувальники відзначають своє професійне свято 17 вересня.

          Сьогодні ми висловлюємо глибоку подяку працівникам У ДСНС України у Чернігівській області, Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби,  які присвятили своє життя справі боротьби з вогнем та рятуванню людей на воді, і сьогодні допомагають нам в розв’язанні щоденних проблем.

          У цей святковий день дорогі співробітники прийміть найкращі побажання нових сил та наснаги, міцного здоров’я і щастя, сімейного затишку і благополуччя, мужності, злагоди та нових професійних звершень в ім’я розбудови нашої держави у Вашій нелегкій професії.

          Нехай на терені мужньої професії Вас не залишає лицарський дух людяності і впевненості у своїх силах і завжди оберігає Вас образ Пресвятої Богородиці Неопалимої купини,  яка є покровителем пожежників та рятувальників та надає допомогу усім, хто потрапив у біду.

                Щастя та добра Вам і Вашим сім’ям.    

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»