Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Олександр Мисник привітав танкістів Сіверської бригади

          Сьогодні на Чернігівщину, до Гончарівського, з району проведення Операції Об’єднаних сил повернулися військові 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. У містечку їх зустріли рідні та друзі, командування ОК «Північ», представники обласної влади та громади Чернігівщини.

          Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник передав військовим сертифікат на покращення матеріально-технічного оснащення вартістю 100 тисяч гривень.

          — Завдяки підтримці керівництва держави, реформи армії, започаткованої Президентом України Петром Порошенком,  на Чернігівщині продовжується розбудова військових частин, їх модернізація, забезпечення сучасними зразками озброєння, — наголосив він.

          Серед 500 інфраструктурних проектів, включених до Плану перспективного розвитку Чернігівської області на 2019-2021 роки, є і проекти Сіверської бригади.

          — Згідно з Планом, ми побудуємо 11 казарм поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників у Чернігові, Десні, Ічні і Гончарівському, — підкреслив голова ОДА.

          1-ша окрема танкова бригада з березня 2014 року бере участь у відбитті російської агресії. За мужність, високий професіоналізм та вірність військовій присязі значна кількість військовослужбовців танкової бригади удостоєна державних нагород.

          Учасники зустрічі вшанували пам’ять 39 танкістів, полеглих за свободу і незалежність України, хвилиною мовчання та поклали квіти до Меморіалу Слави.

          Олександр Мисник передав рідним загиблих відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції». Посмертно нагороджені:

          — заступник командира бойової машини Рябий Віталій Вікторович;

          — командир танку Мансуров Андрій Сергійович;

          — командир танку Мірошниченко Петро Олександрович.

          — Під час візиту до Чернігова Президент України відзначив  велику самовіддачу військовослужбовців нашої Сіверської бригади, які виконують надважливі військові завдання у зоні проведення Операції об’єднаних сил, — зазначив голова ОДА.

          Крім того, Олександр Мисник вручив почесні відзнаки службовцям військової частини А 1815.

          Відомчі нагороди Збройних Сил України танкістам вручив командувач військ ОК «Північ» генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

          Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
           з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

           

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»