Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Головне завдання — мінімізувати наслідки негоди для населення

          На цьому наголосив Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін на сьогоднішньому позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Його учасники обговорили заходи з попередження надзвичайних ситуацій у період прогнозованого ускладнення погодних умов у південних та південно-східних областях упродовж 4-5 січня.

          У засіданні, що проходило в режимі відео-конференції, взяли участь заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, керівники задіяних обласних підрозділів та служб.

          Микола Чечоткін зауважив на необхідності чіткої взаємодії при погіршенні погодних умов на регіональному та центральному рівнях, яка має чітко визначений алгоритм.

          У свою чергу директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда наголосив, що прогноз про ускладнення погодних умов завчасно доведений до органів влади, місцевого самоврядування та через засоби масової інформації до населення.

          — Ще раз нагадую: ефективна робота штабів є запорукою адекватного реагування та досягнення належного результату. На період ускладнень ДСНС забезпечить готовність важкої інженерної техніки, техніки підвищеної прохідності та пересувних електростанцій, а також мобільних пунктів обігріву для надання допомоги учасникам дорожнього руху у разі утворення транспортних заторів. Користуючись нагодою, звертаюся до перевізників та водіїв з проханням утриматися від поїздок у період снігопаду в межах Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей, — наголосив Голова ДСНС.

          За інформацією Управління ДСНС України у Чернігівській області

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»