Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ІНФОРМАЦІЯ

          про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території  області за період з 8:00 09  листопада до 8:00 10 листопада 2018 року

          Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 5 пожеж. Внаслідок цих подій  7 осіб постраждали.

          Хід ліквідації  наслідків надзвичайної ситуації, яка пов’язана із пожежею та подальшою детонацією боєприпасів на території 6-го арсеналу біля смт Дружба Ічнянського району:

          9 листопада продовжувалися роботи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла на 6-ому арсеналі Міністерства Оборони України біля  смт Дружба Ічнянського району.

          Протягом доби очищено 1 ділянку розмінування, вилучено 1611 вибухонебезпечних предметів, відпрацьовано 1 заявку від населення про виявлення боєприпасів. З початку робіт очищено 64 ділянки із 80 запланованих, вилучено 37086 вибухонебезпечних предметів, загалом відпрацьовано 307 повідомлень від населення про виявлення боєприпасів.

          До проведення робіт залучено зведений піротехнічний загін ДСНС України (50 одиниць техніки, 150 чоловік особового складу).

          Системи життєзабезпечення населення Ічнянського району працюють у штатному режимі, роботи щодо відновлення будинків, квартир та інших капітальних споруд продовжуються.

          Дорожньо-транспортні пригоди – 3 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

          - на 48 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ між с. Вертіївка та с. Бобрик Ніжинського раойну  о 08 год. 23 хв. 9 листопада  водій автомобіля "Renault Trafic" здійснив зіткнення з трактором "ЮМЗ-6Л" з причепом. Внаслідок ДТП  водій та пасажир трактора, два пасажира автомобіля отримали тілесні ушкодження, всі госпіталізовані до Ніжинської центральної міської лікарні;

          - в м. Чернігові по вул. Доценка об 11 год. 10 хв. 9 листопада   водій  автобуса  "Рута 22"  почав рух автобуса до повного зачинення дверей, внаслідок чого відбулось випадіння пасажира автобуса. В результаті ДТП пасажир автобуса отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої допомоги була доставлена до Чернігівської міської лікарні №2,  після надання медичної допомоги був відпущений додому;

          - в с. Марківці Бобровицького району  о 21 год. 40 хв. 9 листопада водій автомобіля "Ford" (особа встановлюється) не впорався з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження.

          Пожежі – 5, з них 4 пожежі в житловому секторі (постраждала 1 особа) та 1 випадок загоряння торфу на площі 1,5 га.

          Радіаційний фон:

          На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин –  12 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

          Прогноз погоди:

          За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 9 листопада до 20 години 10 листопада очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, туман, місцями слабка ожеледь. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1º тепла, вдень 3-8º тепла.
          По м. Чернігову очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 4-6º тепла.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»