Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Військову присягу склали більше п'ятисот бійців навчального центру


          У суботу, 16 червня, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак взяв участь в урочистих заходах з нагоди складання Військової присяги на вірність українському народові молодим поповненням 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

          Цього дня Військову присягу склали більше п'ятисот юнаків призову "весна-2018".  
          — Сьогодні у кожного з вас велика подія, ви вперше в житті присягаєте на вірність народові, країні, своїм родинам. Я пишаюся вашими батьками, тому що вони у важкий для держави час виховали патріотів країни, які мають бажання захищати рідну землю, свою Вітчизну, свою домівку. І тепер кожен із новобранців може впевнено сказати своїм батькам, своїй родині: «Я завжди зможу вас захистити», — сказав під час звернення до військовослужбовців та їх батьків, які прибули на урочистості, Міністр оборони України Степан Полторак.

          Окрім того, міністр нагородив 26 військовослужбовців — офіцерів та сержантів, які несуть службу у Центрі, — відомчими нагородами, відзнаками та цінними подарунками.

          До урочистостей долучились керівники області та міста, військовослужбовці, ветерани Збройних сил України, а також родини воїнів, які складали присягу.

          Як відомо, у грудні 2017 року Верховною Радою України прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державну спеціальну службу транспорту» щодо статусу Державної спеціальної служби транспорту». Тож, вже півроку служба підпорядкована Міністерству оборони України.

          Довідково. Навчальний центр Держспецтрансслужби у Чернігові готує фахівців за 37-ма спеціальностями: командири відділень, сапери, водолази, санітарні інструктори, кранівники, механіки та інші.

          За інформацією офіційного сайту Міністерства оборони України

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»