Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          «Єдина родина Чернігівщини» побувала у Ніжині

          Минулої суботи, 26 травня, Ніжин гостинно зустрічав родини українських героїв, загиблих на Донбасі.

          Цю зустріч ініціювала ГО «Єдина родина Чернігівщини» за сприяння Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації.

          Під час заходу було проведено мітинг-реквієм та поминальну літію. Пам’ять героїв присутні вшанували хвилиною мовчання.

          Голова ГО «Єдина Родина Чернігівщини» Микола Шанський розповів про діяльність своєї організації та провів екскурсію пересувною виставкою«Сіверщина. Блокпост пам'яті», де представлені портрети та особисті речі захисників України.

          Учасники зустрічі побували на екскурсії по Ніжину, переглянули концерт, підготовлений кращими творчими дитячими колективами міста.

          Оскільки разом з мамами та бабусями до Ніжина завітало чимало дітей, їм було запропоновано взяти участь у конкурсно-ігровій програмі, а також оглянути експозицію «Природа Приостер’я» у Ніжинському краєзнавчому музеї.

          Особливий же інтерес дітлахів викликала екскурсія на аеродром Спеціального авіаційного загону. Адже далеко не кожній, навіть дорослій, людині випадає нагода побувати у кабіні пілотів і потриматися за штурвал справжнього літака.

          Як відзначали учасники заходу, відбувався він насичено і цікаво. Та найголовніше — додав у життя членів сімей загиблих в АТО воїнів трохи тихої радості, тепла, чуття єдиної родини.

          За інформацією з офіційного сайту Ніжинської міської ради

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»