Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Що ічнянська влада може дати атовцю та його родині?

          На квітневій сесії депутати Ічнянської міської ради прийняли «Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей Ічнянської міської ради»на 2018–2020 роки. У Програмі не зазначена сума, яку потенційно влада виділить атовцю або його родині, але є інші цікаві цифри.

          Яка мета програми? Підвищення рівня соціального захисту учасників АТО, членів їх сімей та сімей, члени яких загинули під час проведення АТО, підтримання їх належного морально — психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО та членів їх родин, підтримання боєздатності підрозділів, які беруть участь в АТО.

          Програма передбачає близько двох десятків пунктів. Зокрема, ведення реєстру осіб та обліку учасників АТО та членів їх сімей, визначення їхніх соціально-побутових потреб. Даній категорії осіб будуть безкоштовно надаватися юридичні послуги та земельні ділянки. Школярі та дошкільнята з родин, де загинув один із батьків, харчуватися за пільгами.
          Програма також передбачає розгляд пропозицій громадськості щодо перейменування площ, вулиць, парків, скверів у місті з метою увічнення пам’яті про загиблих учасників АТО, а також встановлення пам’ятного знаку загиблим в АТО українським військовослужбовцям.
          2018 05 10 ooocc 01

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»