Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Увага! Попередження про пожежну небезпеку


          Останнім часом в обасті значно збільшилася кількість пожеж в природних екосистемах. Так лише за вихідні дні було зареєстровано понад 50 пожеж у природних екосистемах на загальній площі понад 100 га.

          Спалюючи сміття та суху рослинність при впорядкуванні власних домогосподарств, жителі продовжують нехтувати заходами безпеки. Це призводить до виникнення пожеж на відкритих територіях.

          За повідомленням обласного гідрометеоцентру, 16-17 квітня у Чернігівській області високий, місцями надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

          Шановні громадяни!

          Просимо Вас  дотримуватись правил пожежної безпеки!

          Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці.

          Пам'ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки: руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню!

           

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»