Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Ми абсолютно твердо і спокійно пройдемо цей кризовий період – Президент про ситуацію щодо погроз «Газпрому»


          Президент Петро Порошенко провів термінову нараду в Ситуаційному центрі у зв’язку із заявою РАО «Газпром» щодо розірвання контракту з НАК «Нафтогаз України» та припинення постачання природного газу до української газотранспортної системи.

          Президент подякував урядовцям та повідомив, що відповідно до рішення Ради Національної безпеки і оборони України відбулось засідання енергетичного штабу, були прийняті вичерпні рішення щодо скорочення споживання природного газу, які дозволяють нам пройти без будь-яких надзвичайних обставин режим холодів і спроб Російської Федерації спричинити труднощі для України.

          «Безумовно, що ми абсолютно твердо і спокійно пройдемо цей кризовий період. І ні економіці, ні соціальній сфері нічого не загрожує», - підкреслив Президент.

          Глава держави відзначив дії НАК «Нафтогаз України» щодо закупівлі додаткового обсягу природного газу у наших європейських партнерів.

          «Нам підтвердили і мене поінформували наші польські партнери. Усі необхідні обсяги зараз будуть залучені до цього процесу», - зазначив він.


          Прес-служба Президента України

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»