Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          На засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС вирішувалось питання щодо подолання наслідків кризової ситуації, повязаної із постачанням газу

          2 березня в Чернігівській обласній державній адміністрації відбулося екстрене засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Сергієнка, на якому розглядалося питання про введення заходів щодо подолання наслідків кризової ситуації.

          Базуючись на інформації отриманій від НАК «Нафтогаз України», ПАТ «Укргазвидобування» та відповідно до Національного плану дій, затвердженого наказом Міненерговугілля від 02.11.2015 року №687 Міністерством енергетики та вугільної промисловості України прийнято рішення про настання кризової ситуації рівня надзвичайної ситуації.

          З метою завершення кризової ситуації рівня надзвичайної ситуації та усунення її негативних наслідків  комісія вирішила:

          з 2 по 7 березня зупинити роботу шкіл та вищих навчальних закладів на період кризової ситуації рівня надзвичайної ситуації,обмежити споживання теплової енергії бюджетними установами, обмежити транспортування/розподіл природного газу на 10% (щодобово) великим промисловим, середнім споживачам та об’єктам теплової генерації.

          На цей період Управлінню ДСНС України в області поставили завдання   розгорнути пункти обігріву у першу чергу біля закладів освіти, охорони здоров’я та соціального захисту з цілодобовим перебуванням людей у разі повного припинення теплопостачання.

          Звертаємося до споживачів газу з проханням зменшити його витрати (зменшити температуру в приміщенні на 1 градус вдень і на 2 градуси вночі), що  дозволить знизити потребу в газі на 8-9%.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»