Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ


          За прогнозом облгідрометеоцентру 3 березня по місту Чернігову та області очікуються сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах замети, посилення південно-східного вітру до 15-20 м/с.

          Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

          З метою попередження надзвичайних ситуацій радимо всім водіям автотранспорту утримуватись від поїздок без нагальної потреби, а також користуватися залізничним транспортом на час негоди. 

          Закликаємо всіх водіїв до обов’язкового використання зимових шин. Власники великогабаритних транспортних засобів мають обладнати автомобілі ланцюгами проти ковзання. Авто також мають бути укомплектовані тросами буксирування та лопатами. За умов обмеженої видимості рекомендовано користуватися освітлювальними приладами.

          Водіям автобусів перед виїздом на маршрут потрібно уточнювати стан проїзду дорогами в районних автостанціях та дорожніх організаціях.

          У випадку різкого погіршення погодних умов  із високою ймовірністю утворення транспортних заторів, водії та перевізники можуть перечекати зимову негоду на майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»