Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Вчилися діяти при пожежі на автогазозаправній станції


          Відповідно з план-графіком проведення практичної підготовки осіб керівного складу та фахівців цивільного захисту на підприємствах, 16 лютого 2018 року на Автомобільній газонаповнювальній компресорній станції мережі заправок «Авантаж-7» по вулиці Мазепи 57-В було проведено спеціальне об’єктове тренування з цивільного захисту за темою: «Ліквідація надзвичайних ситуацій на АГНКС». В тренуванні прийняли участь всі працівники ТОВ «Авантаж-7» та працівники циклу практичної підготовки навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.

          Автогазозаправна станція відкрилась у вересні 2017 року. Одним із основних завдань керівництва є збереження життя та здоров’я працівників та відвідувачів станції. Завдяки завчасній підготовці до тренування вдалося якісно спланувати цей захід та підготовити персонал до дій у надзвичайній ситуації.

          Методичний супровід при підготовці тренування здійснював майстер виробничого навчання циклу практичної підготовки обласних та міста Чернігова курсів удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області Ромащенко О.М.

          Основна увага була приділена практичній роботі, на тренуванні кожен зміг практично відпрацювати використання вогнегасників. Розібралися, як забезпечити особисту безпеку та зберегти своє життя і здоров’я у такій ситуації.

          Сподіваємось, що присутнім на тренуванні ніколи не доведеться застосовувати набуті знання та навички в умовах реальних надзвичайних ситуацій.

          НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»