Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ІНФОРМАЦІЯ

          про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території  області за період з 8:00  4 лютого до 8:00  5 лютого

          Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме:  2 дорожньо-транспортні пригоди та 5 пожеж. Внаслідок цих подій  9 осіб постраждали.

          Стан доріг:
          Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 65 одиниць техніки та 81 працівник від ДП «Чернігівський облавтодор».
          Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.

          Дорожньо-транспортні пригоди – 2 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):
          - в с. Киїнка Чернігівського району по вул. Перемоги біля будинку №41 о 23 год.    22 хв. 3 лютого водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito" перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перетнув смугу зустрічного руху, з’їхав на ліве узбіччя дороги та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій та три  пасажири отримали травми, з них 1 дитина, 2016 року народження. Водій та два пасажири звернулися до Чернігівської обласної лікарні та після надання медичної допомоги були відпущені додому, дитина була госпіталізована до травматологічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні;
          - в  м. Прилуки по вул. Невідомій (поворот у напрямку м. Ічня) о 14 годині  4 лютого водій автомобіля марки "Chevrolet Evanda" не надав переваги в русі іншому автомобілю "Chevrolet Cruze" , що призвело до їх зіткнення. Внаслідок пригоди п’ять пасажирів з двох автомобілів отримали травми та були доставлені до Прилуцької центральної міської лікарні для надання медичної допомоги.

          Пожежі – 5, з них 4 пожежі в житловому секторі та 1 інша пожежа.

          Радіаційний фон:
          На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів –12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 9 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

          Прогноз погоди:
          За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 4 лютого до 20 години 5 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура вночі  8-13º морозу, вдень 5-10º морозу.
          По Чернігову температура вночі  9-11º морозу, вдень 7-9º морозу.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»