Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           

          Звіт про розгляд звернень за 2018 рік

          Назад

          З метою забезпечення вимог Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», на виконання Указу Президента України від 07.02.2008 №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації проводиться робота, спрямована на належний всебічний розгляд та оперативне реагування на запити та звернення громадян та депутатів усіх рівнів. 

          Протягом 2018 року до Департаменту надійшло 45 звернень (через облдержадміністрацію – 29 звернень та 16 звернень під час особистого прийому керівництвом Департаменту), що на 43% менше, ніж у 2017 році (за аналогічний період 2017 року надійшло 79 звернень, з них через облдержадміністрацію – 36 звернень та 43 звернення під час особистого прийому керівництвом Департаменту).

          Усі звернення розглянуті відповідно вимог чинного законодавства. Порушені питання максимально вивчені, надані обґрунтовані відповіді. Порушень термінів розгляду та надання відповідей на звернення громадян протягом 2018 року не було.

          Всі проблемні питання, що порушуються в зверненнях жителів області та депутатів усіх рівнів, заходи щодо їх розв’язання, за поданням директора Департаменту розглядаються на щотижневих нарадах керівництва обласної державної адміністрації.

          Відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян», керівництвом Департаменту здійснюється особистий прийом громадян. Протягом року, на всі питання громадян, які особисто звертались до керівництва Департаменту, надавались об’єктивні роз’яснення та відповіді. Постійно аналізуються та узагальнюються проблеми, що порушуються в зверненнях громадян, виявляються причини, що їх породжують, вживаються заходи щодо усунення наявних недоліків.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»