Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ІНФОРМАЦІЯ
          щодо ліквідації наслідків руйнування каналізаційного колектору  у м. Прилуки

          У м. Прилуки, по вул. Галаганівська  о 18 год. 15 хв. 19 січня 2018 року відбулось руйнування каналізаційного самоплинного азбестоцементного колектору діаметром 800 мм, який перебуває на балансі КП „Прилукитепловодопостачання“. Глибина залягання колектору 12-14 м.

          З метою ліквідації аварії на каналізаційному колекторі за дорученням голови обласної державної адміністрації Куліча В.П. створений обласний оперативний штаб.

          20 січня 2018 року о 10 годині проведено засідання обласного оперативного штабу під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації С.Ф. Сергієнка. Досягнута домовленість із керівництвом ПАТ Ічнянський завод сухого молока та масла“, філія „Ніжинський міськмолокозавод“ дочірнього підприємства „Аромат“ та ПрАТ „Куликівське молоко“ щодо залучення додаткових транспортних засобів у кількості 10 молоковозів для підвозу питної води.

          Оперативна група у складі Сергієнка С.Ф., Болдирева С.М., Кривенка В.Г. о 15 годині 21 січня взяла участь у засіданні міської комісії ТЕБ та НС у м. Прилуки. Визначені шляхи ліквідації аварії на колекторі.

          Спільним рішенням голови обласної державної адміністрації та Чернігівського міського голови:

            21 січня 2018 року до міста Прилуки прибула автоцистерна КП „Чернігівводоканал“  на базі автомобіля КАМАЗ для підвозу питної води;

            КП „Чернігівводоканал“ доставить у місто Прилуки два глибинних насоса. Для проведення обстеження направлені фахівці підприємства.

          19.01.2018 за погодженням з головою облдержадміністрації з міста Чернігова направлено мобільну оперативну групу Управлінням ДСНС в області.

          Для проведення робіт з регіонального матеріального резерву залучено дві помпи для відкачування агресивних речовин.

          Станом на 06 год. 00 хв. 22 січня за допомогою пожежно-насосної станції та 2 мотопомп, здійснюються заходи щодо відведення стічних вод до іншої гілки каналізаційного колектору. На місці події працюють 2 аварійні бригади (5 одиниць техніки та 10 чоловік) КП "Прилукитепловодопостачання" та 4 одиниці техніки, 11 чоловік особового складу УДСНС України у Чернігівській області.

          Планується створення двох обвідних ліній і підключення їх до глибинних насосів, що дозволить забезпечити життєдіяльність населення міста.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»