Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ІНФОРМАЦІЯ

          про хід ліквідації наслідків аварії на каналізаційному колекторі в м. Прилуки

          В м. Прилуки по вул. Галаганівській  19 січня о 18 год. 15 хв.  відбулося руйнування каналізаційного колектору діаметром 800 мм, який перебуває на балансі  КП "Прилукитепловодопостачання". Глибина залягання колектору 12-14 м.

          За дорученням голови обласної державної адміністрації 21 січня на місце аварії здійснили виїзд заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації  Сергій Болдирев та директор Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Володимир Кривенко.

          Після виїзду на місце аварії відбулося розширене засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому були визначені завдання міським органам влади і самоврядування, а також визначені шляхи ліквідації аварійної ситуації та необхідна допомога.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»