Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Концепція розвитку територіальної оборони області – на стадії розробки

          16 січня заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів робочу нараду з питань розробки Концепції розвитку територіальної оборони області.

          У нараді взяли участь заступник директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації Станіслав Юрченко, заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Валентин Дубок, керівник громадської організації «Агентство територіальної оборони» Костянтин Шихальов, начальники відділів ТРО обласного військового комісаріату Олег Цибульський та Анатолій Єрко.

          В ході дискусії учасники наради погодилися з необхідністю розробки комплексного плану системи оборони регіону задля створення сприятливих передумов для нарощування потенціалу та підвищення майстерності особового складу територіальної оборони. Крім того, розглянуто питання щодо можливого залучення до цієї роботи представників окремих обласних департаментів та управлінь, а також взаємодії з районами.

          Найближчим часом узагальнені пропозиції будуть направлені до обласної державної адміністрації для подальшої роботи та остаточного затвердження Концепції розвитку територіальної оборони області.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»