Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          На часі – Концепція розвитку територіальної оборони області

          Такого висновку досягли сьогодні учасники наради з питань розроблення обласної Програми сприяння територіальній обороні Чернігівської області.

          До участі в роботі наради долучилися директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації Сергій Болдирєв, представники оперативного командування «Північ» Cухопутних військ Збройних Сил України, Головного управління Національної поліції в області, обласного та об'єднаного міського військових комісаріатів, Городнянської, Новгород-Сіверської, Семенівської, Чернігівської та Ріпкинської районних рад, представники громадських організацій «Самооборона Чернігівщини», «Перша Чернігівська сотня», «Товариства сприяння обороні України», «Спецпідрозділу «Афганець».

          Заступник голови обласної ради Арсен Дідур наголосив, що рекомендації попередньої наради щодо необхідності прийняття «Програми покращення матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони, військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області, на 2018 рік», були розглянуті депутатами на Президії та комісіях. В цілому Програму прийнято 7 грудня на 11-й сесії обласної ради.

          Сьогодні ж учасники наради розглянули питання щодо Програм та Планів територіальної оборони, штабів, пунктів управління територіальною обороною та районних загонів територіальної оборони.

          В ході дискусії вирішено найближчим часом напрацювати Концепцію розвитку територіальної оборони області на найближчі роки та внести її на розгляд наступної сесії обласної ради.

          За інформацією Чернігівської обласної ради

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»