Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Фотовиставку "Два століття — одна війна" презентували у Чернігові

          До Дня збройних сил, у Чернігівському кіно-культурному мистецькому центрі відкрилася фотовиставка культурно-освітнього проекту «Два століття-одна війна». 

          Під час відкриття виставки, з вітальним словом звернулися Сергій Болдирєв, керівник Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації, Дмитро Ніконенко, радник голови Чернігівської обласної ради та Людмила Зіневич, координатор Безкоштовних курсів Української мови у м. Чернігові. А за старовинним українським звичаєм молитвою розпочав захід капелан Євген Орда.   

          Проект «Два століття-одна війна» — це 27 стендів з фото або матеріалами часів Української повстанської армії та поруч — фото із сучасної неоголошеної війни. Автори проекту приурочили виставку до 75-річчя УПА.

          Виставка прибула до Чернігова після мандрів сходом. Виставку бачили жителі прифронтових регіонів Донецької та Луганської областей, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум. Після Чернігова виставка вирушила до Харкова, а далі вирушить на Західну Україну.

          Світлини для плакатів надали військові журналісти, зокрема Макс Левін, журналіст інформаційного порталу «Лівий берег», військовий фотокореспондент, а щодо світлин з історії УПА — науковці з Центру досліджень визвольного руху.

          Проект реалізовано активістами ГО Молодіжний Націоналістичний Конгрес за сприяння БО «Фундація «Вільні Люди».

          За інформацією інтернет-видання «Суспільний кореспондент»

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»