Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          В Чернігівській облдержадміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера

          5 грудня в Чернігівській обласній державній адміністрації з нагоди Міжнародного дня волонтера відбулася урочиста зустріч з волонтерами Чернігівської області.

          Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. 

          Сьогодні, волонтерство охоплює сфери соціального захисту, охорони здоров’я, охорони довкілля, освіти та виховання, спорту і туризму, культури та молодіжного руху, прaвозaхисної діяльності.

          Вітаючи волонтерів, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко зазначив, - у Чернігові та Чернігівській області діє чимало волонтерських організацій. Вони об’єдналися задля доброї справи - надання допомоги бійцям, що борються за свободу і незалежність України, їх рідним та вимушеним переселенцям.

          За патріотизм, за вагомий особистий внесок у підтримці та розвитку волонтерського руху, до Міжнародного дня волонтера представникам громадських організацій були вручені почесні грамоти та подяки обласної державної адміністрації, а також подяки Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації та Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, а також.

          Після вручення волонтери також подякували за плідну співпрацю представників влади та громадскості в такій благородній справі.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»