Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ІНФОРМАЦІЯ

          про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території  області за період з 8:00  28 листопада до 8:00  29 листопада 2017 року

          Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 1 пожежу. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 3 особи постраждали.

          Стан доріг:
          Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 30 одиниць техніки та 44 працівника від ДП «Чернігівський облавтодор».
          Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.

          Дорожньо-транспортні пригоди – 3:
          - на автодорозі Корюківка-Чернігів біля с. Соснівка Корюківського району о 8 год. 13 хв. 28 листопада водій автомобіля "Nissan X-Trail" не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та погодні умови, виїхав за межі проїзної частини у кювет. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Корюківської центральної районної лікарні;
          - в с. Великий Щимель Сновського району по вул. Центральній  о 14 год. 57 хв. 28 листопада  водій трактора "МТЗ-80" з одновісним причепом,  не врахував дорожньої обстановки та під час маневру обгону зачепив причепом велосипедистку, яка рухалась в попутному напрямку. Внаслідок пригоди велосипедистка отримала тілесні ушкодження та  була доставлена до Сновської центральної районної лікарні;
          - в м. Чернігові по вул. Івана Мазепи біля будинку № 48  о 19 год. 40 хв. 28 листопада  водій  маршрутного мікроавтобуса № 3 ("СПВ 17 РУТА") допустив самовільне відкриття дверей салону під час руху транспортного засобу, в результаті чого пасажирка  випала з салону маршрутного мікроавтобуса на асфальтове покриття проїзної частини. Внаслідок пригоди пасажирка  отримала тілесні ушкодження та  була доставлена до Чернігівської районної лікарні,  після надання медичної допомоги відпущена додому.

          Пожежі в житловому секторі – 1, під час пожежі загинула 1 особа.

          Радіаційний фон:
          На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка –  11 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

          Прогноз погоди:
          За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 28 листопада до 20 години 29 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, місцями невеликі опади, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 0-5º морозу, вдень від 1° морозу до 4º тепла.
          По Чернігову невеликі опади. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 1-3º тепла.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»