Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          На Чернігівщині відкрили унікальну виставку пам’яті Героїв АТО


          «Блокпост пам’яті»  саме таку назву має пересувна виставка, присвячена загиблим Героям неоголошеної війни на сході України.

          Від сьогодні експозицію можна оглянути у Кіно-культурному мистецькому центрі з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

          Учасники заходу, серед них і заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова та начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький,  перед ознайомленням з виставкою поклали квіти до меморіальних стел загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

          — Ці хлопці віддали свої життя недарма. Завдяки їм ми маємо змогу вчитися, радіти, кохати, розбудовувати Чернігівщину. Їх подвиг — безсмертний. Він  назавжди у нашій пам’яті та серцях, —зазначила Наталія Романова.

          Захід проведено у рамках обласної патріотично-виховної програми «Війна, якої немає!».

          Організатори — Громадська ініціатива «Єдиний волонтерський центр», ГО «Єдина родина Чернігівщини» за підтримки Чернігівської облдержадміністрації.

          Цього ж дня на будівлі Чернігівського  музичного училища імені Л.М. Ревуцького відкрили меморіальну  дошку на честь двох героїв  АТО.

          Ігор Нешко та Володимир Близнюк  закінчили цей заклад. Обидва були яскравими особистостями та загинули, боронячи  свободу  і  незалежність   України.

          Департамент інформаційної діяльності
          та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»