Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Президент нагородив орденом "За мужність" ІІІ ступеню (посмертно) нашого земляка Михайла Кобця

          Президент Петро Порошенко відзначив державними нагородами військовослужбовців Збройних Сил України та Національної гвардії України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку. Глава держави підписав відповідний Указ (№216/2017 від 9 серпня 2017 року).

          Ордени та медалі отримають 36 військовослужбовців Збройних Сил України та 12 представників Національної гвардії України, які захищають нашу країну від російсько-терористичних окупантів. Серед нагороджених і наш земляк - морський піхотинець Михайло Кобець, якого нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеню посмертно.

          Михайло Кобець народився у селі Білошицька Слобода Корюківського району Чернігівської області. Він брав участь у захисті України на посаді навідника взводу з жовтня 2016 року у складі 137-го окремого батальйону морської піхоти ВМС Збройних Сил України.  Виконував бойові завдання з оборони наших рубежів в районі Чермалика на Донеччині, ніс службу на передових позиціях та неодноразово вступав у збройне протистояння з окупантами. 

          3 червня 2017 року перебуваючи на опорному пункті позицій десантно-штурмової роти Михайло Кобець потрапив під артилерійський обстріл та отримав поранення несумісні з життям.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»