Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          “Спільними зусиллями ДСНС та інших органів влади ситуацію з пожежами у природних екосистемах вдається утримувати під контролем”, - Микола Чечоткін

          В ДСНС України під головуванням Віце-прем’єр-міністра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка 22 червня відбулося позачергове засідання міжвідомчого оперативного штабу державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо заходів з врегулювання питань поводження з твердими побутовими відходами у м. Львів та стану пожежної безпеки в екосистемах України.
          Участь у засіданні взяли представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій та голови регіональних штабів з ТЕБ та НС.
          В кризовому залі Управління ДСНС України у Чернігівській області під головуванням заступника Голови Чернігівської облдержадміністрації Сергія Сергієнка в ньому взяли участь у режимі відеоконференції керівництво задіяних обласних департаментів, управлінь та відомств.
          “Для нас дуже важливо, щоб кожна функція, згідно якої ми провели фінансову децентралізацію та передали повноваження і ресурси до місцевого самоврядування виконувалася якісно. Сьогодні ми бачимо як змінюються кліматичні умови і це треба враховувати при розрахунках місцевих бюджетів. Необхідно вжити всіх заходів та налагодити взаємодію між усіма органами влади для того, щоб не допустити масових загорять в екосистемах України ”, - зазначив Геннадій Зубко.
          Водночас, Микола Чечоткін наголосив на тому, що пожежонебезпечний період підходить до своєї активної фази, тому місцевим органам влади необхідно проаналізувати пожежну обстановку в межах своїх адміністративно-територіальних одиниць та забезпечити безумовне виконання рішення Державної комісії ТЕБ та НС від 14 квітня, яким визначено всі заходи, що можуть підвищити ефективність протидії пожежам.

           

           

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»