Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          У Чернігові відбулося урочисте відкриття ХХV чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту

          14 червня у с. Новий Білоус, на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулося урочисте відкриття ХХV чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту.

          Участь у заході взяли Голова ДСНС України Микола Чечоткін, Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, заступник Голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, перший заступник Голови ФСТ "Динамо" Віктор Корж, Президент Федерації з пожежно-прикладного спорту України Григорій Рева та інші почесні гості.

          “Пожежно-прикладний спорт - це спорт сильних і мужніх чоловіків, який допомагає підтримувати фізичну форму наших пожежників-рятувальників під час виконання завдань за призначенням. Ми приділяємо достатньо уваги розвитку цього виду спорту і я бажаю всім учасникам змагань показати гарні результати. Успіхів вам у запеклій боротьбі”, - зазначив Микола Чечоткін.

          Чемпіонат триватиме з 14 по 16 червня. Цього року до Чернігова приїхало 26 команд з різних куточків країни.

          Першого дня учасники змагалися в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

          За результатами півфінальних та фінального забігу в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі звання чемпіона виборов Присяженко Сергій з Львівської області. Друге та третє місця у Присяженка Андрія з Києва та Чеверди Романа з Київської області.

          15 червня учасники випробують свої сили у підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти та пожежній естафеті 4х100 метрів.

          А вже 16 червня команди змагатимуться у бойовому розгортанні. Цього ж дня відбудеться церемонія нагородження переможців Чемпіонату та урочисте закриття змагань.

          Також, під час урочистої церемонії відкриття Голова ДСНС вручив ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля на базі шасі МАЗ начальнику Ріпкинського районного відділу У ДСНС України у Чернігівській області.

          За інформацією УДСНС України у Чернігівській області

           

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»