Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ЧЕРНІГІВСЬКІ ШКОЛИ НАЗИВАТИМУТЬ НА ЧЕСТЬ ГЕРОЇВ АТО

          Український парламент рекомендував органам місцевого самоврядування забезпечити найменування на честь Героїв України навчальних закладів в населених пунктах, в яких вони проживали або проживають.

          За відповідну постанову проголосувало 256 народних депутатів.
           Автори документа наголошують, що документ ухвалений з метою вшанування українських воїнів – учасників АТО, виховання дітей та молоді в дусі поваги до Українського Війська, утвердження патріотизму в українському суспільстві, а також залучення органів місцевого самоврядування та освітніх закладів до інформування про подвиги українських військових.

          Також відповідно до ухваленої постанови, школам та вищим навчальним закладам доручено облаштувати та оновлювати у своїх приміщеннях інформаційно-меморіальні стенди про Героїв України та їхні подвиги в ході захисту України від збройної агресії Російської Федерації.

          Документом визначено низку інших заходів, що дозволять належним чином вшанувати українських воїнів – учасників АТО, а також підвищити обізнаність українського суспільства про характер подій на Сході України.

          За інформацією інтернет-видання «Високий Вал»

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»