Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          Чернігів: під час ліквідації пожежі вогнеборці евакуювали 7 мешканців п'ятиповерхового житлового будинку, одна людина загинула

          21 лютого о 01:12 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, що в обласному центрі по вул. Толстого, 106. На місце події оперативно прибуло два відділення 2-ої державної пожежно-рятувальної частини та відділення 3-ої державної пожежно-рятувальної частини. На цей час горіння спостерігалося в одній з кімнат помешкання. Через щільне задимлення в під’їзді рятувальниками було проведено евакуацію 7 мешканців із сусідніх квартир, серед яких 1 дитина.

          Вогнеборці о 01:29 локалізували та о 02:13 остаточно ліквідували пожежу. Під час гасіння, в одній з кімнат помешкання, було виявлено тіло 61-річного господаря квартири без ознак життя.

          Ймовірною причиною пожежі послужила необережність загиблого під час паління. 

          Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті, не допускати паління в ліжку, особливо перебуваючи у нетверезому стані.

          Дбайте про власну безпеку та життя оточуючих вас людей.

          За інформацією УДСНС України в області

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»