Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          ІНФОРМАЦІЯ
          про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася біля с. Пилипча Ріпкинського району

          О 8 год. 27 хв. 20 грудня на 204 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с.Пилипча Ріпкинського району водій мікроавтобусу «Mersedes Sprinter» сполученням «Добрянка-Ріпки-Чернігів», рухаючись у напрямку м. Чернігова, не справився з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Усього в мікроавтобусі знаходилося 19 пасажирів.

          Внаслідок пригоди 19 осіб отримали тілесні ушкодженні та були доставлені до Ріпкинської центральної районної лікарні,  з них 16 осіб госпіталізовані до Ріпкинської центральної районної лікарні (стан середньої тяжкості), 1 особа відправлена до Чернігівської обласної лікарні (тяжкий стан), 1 вагітна жінка була відправлена на обстеження до Чернігівського пологового будинку та 1 особа від госпіталізації відмовилась.

          На місці дорожньо-транспортної пригоди працювали співробітники Ріпкинського РВ ГУ НП України в Чернігівський області (6 співробітників, 2 од. техніки), медперсонал Ріпкинської центральної районної лікарні (6 чол. персоналу, 2 од. техніки), особовий склад 6 ДРПЧ управління ДСНС у Чернігівській області (1 одиниця техніки, 4 чол.).

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»