Анонси





          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОРТАЛ

          ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ДАЙДЖЕСТ

           


          Назад

          01 грудня в будівлі УДСНС України в Чернігівській області під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Сергієнка відбулося засідання обласного штабу з ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій в зимовий період з порядком денним: «Про ускладнення погодних умов на території області 02-03 грудня 2016 року».

          У даному засіданні взяли участь представники Департаментів і управлінь облдержадміністрації, У ДСНС в області, відомчих організацій та спеціалізованих служб.

          В ході засідання були розглянуті питання готовності та функціонування місцевих органів виконавчої влади, екстрених служб області під час ускладнення погодних умов, визначені завдання зі створення запасу паливно-мастильних матеріалів на місцях, забезпечення безаварійної роботи об’єктів життєдіяльності населення та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

          Місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, суб’єктам господарювання були поставлені завдання щодо готовності до роботи у складних погодних умовах зими.

          На засіданні проведено уточнення сил та засобів цивільного захисту області, які можуть бути залучені до спільного виконання завдань при виникненні надзвичайних ситуацій характерних для осінньо-зимового періоду. 

          УДСНС України в Чернігівській області на випадок ускладнення погодних умов у зимовий період створив запас паливо-мастильних матеріалів, який станом на 1 грудня цього року складає 17500 л бензину та 4200 л дизпалива.

          Для надання допомоги водіям та пасажирам, які можуть потрапити у снігові замети УДСНС України в Чернігівській області має можливість забезпечити роботу 18 пунктів обігріву у наметах та 7 пунктів обігріву на базі автомобілів підвищеннях прохідності. 

          Комунальними підприємствами області підготовлено  211 одиниць спеціальної техніки та укладено договори на залучення 173 одиниць техніки інших підприємств, тощо.

          Органи влади готові до роботи в умовах ускладнення погодних умов.

          Назад

          Консультації населення в разі виникнення НС або порушення нормальних умов життєдіяльності 

          676-003; 677-955

           

          Інформацію про стан проїзду автошляхами Чернігівщини чи допомогу у дорозі можна отримати у Службі автомобільних доріг цілодобово  за номером телефону:

          (0462) 661-893

          095-271-43-74 

           

          Інформацію про відключення електропостачання та повалені електроопори можна отимати або повідомити  за телефонами контакт-центру АТ «Чернігівобленерго»:

          0-800-210-310

          0-462-772-901

           

          Гаряча лінія Управління ДСНС у Чернігівській області:

          «101»